Kitkarenkaita edullisesti netistä!

By pakoputkihuolto-sata.fi


Posted On 29 Aug 17 - 01:08:27Talvi on tulossa ja jäiset tiet tuovat joka vuosi uudet haasteet ajamiseen. Kolareiden määrä lisääntyy ajokelin muuttuessa ja useiden mieltä kaivertaa talven haastavat ajo-olosuhteet. Ajamisesta pyritään aina tekemään mahdollisimman turvallista ja tähän liittyy oleellisesti sekä kulkuneuvo, että sen käyttäjä. Kuskin on pystyttävä ennakoimaan tilanteita ja erityisesti ilmaston aiheuttamia vaaratilanteita, mutta paraskaan kuski ei pysty ajamaan turvallisesti huonolla autolla. Auton on täytettävä ajankohtaiset turvamääräykset monilta osilta ja erityisesti liukkailla keleillä, tähän vaikuttaa suuresti se, millaiset renkaat autossa on alla. Suomessa käytetään yleensä kesärenkaita, talvirenkaita tai nastarenkaita. Tässä artikkelissa keskitymme siihen, mistä löydetään ajokkeihin kitkarenkaita edullisesti ja kuinka hyvin laadukkaat renkaat voivat edistää ajoneuvon turvallisuutta.

Lakisääteiset renkaat

Suomessa on talvisin pakko käyttää joko nastarenkaita, tai kitkarenkaita. Kitkarenkaat tunnetaan puhekielessä useimmiten talvirenkaina. Usein näitä renkaita on käytettävä autoissa vähintään joulukuusta helmikuuhun, mutta tämä riippuu myös kunkin vuoden ajokeleistä ja lämpötiloista. Vaikka nastarenkailla usein kuvitellaankin olevan mukavampi tuntuma ajotiehen nastojen ansiosta, on kitkarenkailla joitain sellaisia etuja, mitä nastat eivät pysty päihittämään. Yksi suurimmista kitkarenkaiden eduista on huomattavasti parempi pito jäisissä ja lumisissa olosuhteissa. Renkaat pysyvät tiellä paremmin, eikä auto lähde vaarallisesti hallinnasta, kiitos hyvälaatuisten kumisekoitusten ja renkaiden pintakuvioiden. Tämä onkin ensisijaisen tärkeää, kun halutaan pitää auto tien päällä myös vaativissa olosuhteissa. Joskus kuitenkin laadukkaiden kitkarenkaiden hankkiminen tuo eteen taloudellisen kysymyksen - mistä saadaan kitkarenkaita edullisesti, ilman että lopputalvea tarvitsee pyöritellä pennejä?

Laadun ja hinnan merkitys

Laatu ja hinta kulkevat usein käsi kädessä, mutta poikkeuksiakin löytyy. Koska kilpailu alalla on kovaa, löytyy laadukkaita kitkarenkaita yhä edullisimmilla hinnoilla. Parhaimpia paikkoja löytää edullisia renkaita ovat erilaiset nettikaupat, sillä niiden hinnat on painettu huomattavasti alemmas kuin perinteisten kauppojen ja usein nopealla kotiinkuljetuksella kitkarenkaat saadaan ilmaisella, tai edullisella, kotiinkuljetuksella jo muutamassa päivässä. Jos edessä on uusien renkaiden hankinta, ei kannata masentua, vaan ryhtyä tutkimaan, mistä löytyy edullisimmat kitkarenkaat.


messages.blogsearch

messages.blogcategories