Renkaat halvalla ulkomailta

By pakoputkihuolto-sata.fi


Posted On 29 Aug 17 - 01:08:27Moni autoilija haluaa säästää autoiluun liittyvissä kuluissa. Hyvin yleistä on esimerkiksi bensan hakemin Venäjältä, jossa bensan litrahinta on hieman yli 50 senttiä. Jotkut autoilijat ostavat Venäjältä myös muita varaosia, kuten esimerkiksi renkaat. On totta, että Suomessa renkaiden hinnat ovat usein varsin korkeat ja siksi rengas ostetaan usein mielellään ulkomailta.

Renkaat Venäjältä

Venäjältä tosiaan on mahdollista ostaa Renkaat halvalla ja suhteellisen helposti. Hinnat Venäjällä ovat tällä hetkellä suomalaiselle edulliset ruplan kurssin vuoksi. Moni autoilija ostaakin Venäjältä varaosia autoonsa, ja renkaiden ostaminen on varsin yleistä. Monisssa rajan lähellä olevissa kaupungeissa rengasliikkeissä on mahdollista saada palvelua myös suomeksi, ja myymälän mainokset ovat myös suomeksi. Suomalaiset menevät rengasostoksille erityisesti rajan taakse Sortavalaan ja Svetogorskiin, mutta myös suurempiin kaupunkeihin kuten Viipuriin.

Renkaiden hinnat Venäjällä

Renkaat on mahdollista ostaa hyvin halvalla. Esimerkkinä Suomessa noin 500 euroa maksavat Nokian renkaat saa Svetogorskista noin 200 eurolla. Usein myös asennuksessa on mahdollisesti säästää rahaa; Venäjällä työn hinta on usein huomattavasti edullisempaa kuin Suomessa.

Renkaiden vaihto Venäjällä

Venäjällä renkaiden vaihto kannattaa erityisesti silloin, jos autoilijalla on voimassa oleva monikertaviisumi. Kertaviisumi on hyvin kallis, joten sillä ei juuri kannata vierailla Venäjällä. Suomalaisten on yleensä helppo saada viisumi Venäjälle, eikä rajamuodollisuuksissakaan yleensä ole vaikeuksia.

Millaisia asioita tulee ottaa huomioon ostettaessa renkaat Venäjältä?

Kaikki eivät kuitenkaan suhtaudu varauksettomasti renkaiden ostoon Venältään. Rengasostokset mietityttävät osaa autoilijoista - erityisesti huolestuttaa laatu. Myös tullin kanssa on oltava tarkkana - EU:n ulkopuolelta saa tuoda verovapaasti ostoksia 300 euron edestä. Usein halvimmat renkaat ovat myös Suomessa tuntemattomia merkkejä, ja nämä eivät aina vakuuta suomalaista kuluttajaa. Moni Venäjältä renkaat ostanut kuluttaja on kuitenkin tyytyväinen ostamiinsa tuotteisiin ja käy rengasostoksilla säännöllisesti. Onkin varsin todennäköistä, että tällä ruplan kurssilla rengasostokset Venäjälle jatkuvat.


messages.blogsearch

messages.blogcategories